Inchide

Înregistrare

Informatii profil

Datas Autentificare

Este necesar în primul rând nume!
Este nevoie de nume!
Primul nume nu este valid!
Numele de familie nu este valid!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Este necesară o adresă de e-mail!
Acest e-mail este deja înregistrată!
Este necesară Parola!
Introduceți o parolă validă!
Va rugam sa introduceti 6 sau mai multe caractere!
Vă rugăm să introduceți 16 caractere sau mai puțin!
Parolele nu sunt aceleași!
Sunt obligatorii Termeni și condiții!
E-mail sau parola este greșită!

Despre noi

     Compania AIEA SA a fost fondată în anul 1995. Domeniu de specialitate al companiei este importul electrocasnicelor și comerțul cu ridicata și cu amănuntul.

     Strategia companiei AIEA este de a oferi cel mai bun preț/calitatea/service pe piața de electrocasnice. Timp de mulți ani noi am dezvoltat și am susținut relații reciproc avantajoase cu vestiți producători bunurilor de uz casnic, de aceea suntem siguri că la noi Dvs. veți găsi electrocasnice cu adevărat calitative la un preț rezonabil. Suntem mândri că printre partenerii noștri sunt companii bine stabilite pe piețele interne și externe, cum ar fi:

     

     JSC SNAIGE – www.snaige.lt

     ЗАО АТЛАНТ – www.atlant.by

     FAGOR CNA Group – www.fagorcnagroup.com

     Whirlpool Corporation – www.modelline.com.ua

     VITEK INTERNATIONAL LIMITED – www.vitek.ru ; www.rondell.ru

     CIARKO S.K.A. – www.ciarko.pl

   

     În prezent, compania AIEA are deposit cu o suprafață totală de 1000 m2, două saloane de electrocasnice Snaige la Chișinău, precum și cooperează cu success cu mai mult de 30 de distribuitori în toate regiunile țării.

     Politica corporativă a companiei AIEA presupune grijă și loialitate față de client. De aceea, suntem interesați ca bunuri cumpărate la noi să lucreze mult timp și în mod regulat. Experții noștri din departamentul de service autorizat sunt întotdeauna gata să vă ajute dacă Dvs. aveți careva probleme cu electrocasnice.

     Cel mai valoros activ al companiei AIEA – personalul nostru, care zi de zi lucrează la îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților noștri. Manageri și consultanți calificați întotdeauna vă pot oferi informații complete la toate întrebările Dumneavoastră.

     După cum ați devenit clientul nostru, Dvs. aveți posibilitate să vă folosiți de una din programe de creditare CREDIT RETAIL sau Easy Credit, prin care visul de a obține electrocasnice devine realitate chiar astăzi.

     Conceptul fundamental în vânzări la care ține compania noastră constă în încrederea și loialitatea clienților noștri. De aceea, la achiziționarea electrocasnicelor în compania AIEA pentru prima dată, suntem siguri că cumpărătorul neapărat va vizita saloanele noastre din nou.

     De asemenea, făcând prima cumpărătură la noi, Dvs. deveniți membru unui program de reducere finanțat, care este creat să facă viitoare cumpărături mai avantajoase, rapide și atractive.

     Suntem întotdeauna bucuroși să vă vedem printre clienții și partenerii noștri!

Cu drag, AIEA ♥